De kandidaten stellen zich voor.

13 februari 2022

Liesbert Lubberink

Aan mij de eer voor de komende gemeenteraadsverkiezingen de lijsttrekker te zijn voor de PvdA. Een grote eer omdat ik het heel belangrijk vind dat de linkse stem in Staphorst van zich laat horen. De PvdA is de enige progressieve partij in onze gemeente. Vrijheid, gelijkheid, solidariteit en duurzaamheid, daar gaat het om. De afgelopen periode in de raad heb ik het als mijn taak gezien toe te zien op een betrouwbaar bestuur die oog en oor heeft voor alle inwoners van onze gemeente. Vooral voor de kwetsbaren.

Ik ben dus Liesbert, 58 jaar oud en woonachtig in IJhorst. Samen met Harry heb ik 4 zonen die allemaal zijn uitgevlogen. Naast raadslid voor de PvdA ben ik, met plezier, leerkracht op een openbare basisschool. De beste ideeën ontstaan tijdens de wandelingen in het bos.

=====================================

Hillie Dunning

Ik ben jarenlang actief geweest in het welzijnswerk en heb veel kennis van het sociale domein.

De kern voor mij is: gelijke kansen voor iedereen en goede inspraak voor de burger. En er moet plek voor iedereen zijn in Staphorst. We moeten het samendoen.

====================================

Goos Lier

Ik werk als docent en onderzoeker bij Saxion. Zowel bij Saxion als voor de PvdA houd ik mij bezig met de onderwerpen plattelandsvernieuwing en energietransitie. Voor de PvdA leg ik extra de nadruk op de relatie tussen duurzaamheid en een eerlijke verdeling van goederen en diensten.

====================================

Paul Marcus

Ale leidinggevende heb ik in de wijde regio op veel MBO scholen gewerkt. Binnenkort ga ik aan de slag voor de Gemeente Dalfsen. Ik heb een achtergrond in het welzijnswerk en onderwijs.

Mijn belangrijkste waarden in het leven, solidariteit, rechtvaardigheid en gelijke kansen voor iedereen komen goed tot uitdrukking binnen de politieke doelen van de PvdA.

====================================

Janny Doornbos

====================================

Henk Messchendorp