Door Liesbert Lubberink op 7 januari 2014

Perspectief

De 50 gepasseerd, zal ik het allemaal anders gaan bekijken?
Een nieuw jaar, aanleiding om het allemaal anders te doen?
Gemeenteraadsverkiezingen in aantocht, zal het een nieuw perspectief met zich mee brengen?
Vanaf nu staat veel in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen. Op Twitter ga ik mensen volgen ( ja, voorlopig blijf ik volger), op Facebook vertoon ik mij soms ( zowel privé als op Facebook-PvdA), de website PvdA Staphorst kan ook op een bijdrage rekenen, maar het is  toch vooral een live show. U mag me altijd aanspreken, om uitleg vragen en zaken onder de aandacht brengen. Of kom een keer een raadsvergadering bij wonen, dit kan zeer verhelderd zijn, ook voor het bepalen van uw stem.
Ons verkiezingsprogramma is geschreven. Daar sta ik voor de volle100 % achter. Het is een heel leesbaar document geworden. Het perspectief van de PvdA op de Staphorster samenleving is heus zo gek nog niet.
En vanuit het persoonlijke perspectief wil ik nog het volgende kwijt:
Vanaf mijn geboorte ben ik er trots op om een Staphorster te zijn, dat wil ik graag zo houden!

Bij deze wens ik iedereen een heel goed 2014!
Liesbert Lubberink, 06-01-2014

Liesbert Lubberink

Liesbert Lubberink

Soms komen er dingen op je pad, die je niet wilt en kunt negeren. Mijn leven is begonnen op een boerderij aan de Lankhorsterweg in 1963. Voor activiteiten en onderwijs waren wij gericht op IJhorst. Kernwoorden uit mijn jeugd zijn actief, respect, discussie en vrouw en gezin. Na het VWO in Meppel te hebben doorlopen

Meer over Liesbert Lubberink