Door Liesbert Lubberink op 22 augustus 2013

Een vooruitblik

Het begint weer te kriebelen. En dat is maar goed ook. De basisscholen zijn weer begonnen en ik verkeer in een onzekere positie komend jaar. Zeker is wel dat ik de komende drie weken mag invallen op de Iekmulder en dat ik de rest van het schooljaar om en om op de woensdagochtend werk op de Berkenhorst en de Iekmulder. Ook is zeker dat ik tot en met maart 2014 in de gemeenteraad van Staphorst zit. Meer zekerheid is er niet.
De keuze is dan om onzeker te worden of om te denken dat er dus een wereld voor je open kan gaan. In mijn enthousiasme heb ik deze zomer ja gezegd tegen “dancing with a staphorster star”. Het gezegde dat je vaker spijt krijgt van iets niet doen dan iets wel doen klopt helemaal. Ik heb ontzettend genoten en wil bij deze Annet nogmaals bedanken voor haar uitnodiging.
Maar nu is het dan weer tijd voor serieuze zaken.
De politiek. Wat zal het ons nog brengen tot de gemeenteraadsverkiezingen.
De drie grote decentralisaties zullen verder gaan, de nieuwe drank en Horecawet komt er aan en Staphorst wil nog goede sier maken met burgerparticipatie door de wijk en dorpsraden meer verantwoordelijkheid te geven. Ondertussen zal het vooral gaan om de verkiezingen die er aan staan te komen. Spannend voor iedereen, zowel persoonlijk als op partijniveau. Wordt er een zetel gewonnen of verloren, gaan er nieuwe partijen meedoen, worden de kaarten opnieuw geschud?
Ik heb tijdens de dansrepetities geleerd recht op te staan. Dat ben ik van plan te doen de komende tijd. Ik ga er vol voor en geniet van de kansen die er liggen.
Ik begon deze blog over zekerheden, daar wil ik ook mee eindigen
Zeker is dat ik blijf strijden voor een leefbaar Staphorst voor iedereen!!

Liesbert Lubberink, 20-08-2013

Liesbert Lubberink

Liesbert Lubberink

Soms komen er dingen op je pad, die je niet wilt en kunt negeren. Mijn leven is begonnen op een boerderij aan de Lankhorsterweg in 1963. Voor activiteiten en onderwijs waren wij gericht op IJhorst. Kernwoorden uit mijn jeugd zijn actief, respect, discussie en vrouw en gezin. Na het VWO in Meppel te hebben doorlopen

Meer over Liesbert Lubberink